Home / DinRomania / Un fost miner asezat pe o gramada de carbune cu un ziar intins in fata lui o ceapa un briceag o bucata de slanina o rosie si putina branza.

Un fost miner asezat pe o gramada de carbune cu un ziar intins in fata lui o ceapa un briceag o bucata de slanina o rosie si putina branza.

ADS Publicitate

Asta e lumea lor, pe care ați furat-o până nu ați mai putut și acum încercați să îi puneți lacăt! Un fost miner asezat pe o gramada de carbune cu un ziar intins in fata lui o ceapa un briceag o bucata de slanina o rosie si putina branza. Așa arată oamenii ăia de care, voi, politicienii, vă bateți joc!..

ADS Publcitate

O imagine pentru ceii care nu stiu ce inseamna sa fi miner, si pe langa asta am si un mesaj pentru oamenii care spun, Tu ai ales sa lucrezi acolo, tu alegi sa lucrezi in conditiile alea… da fiecare alege sa lucreze in anumite conditii deoarece acele conditii sunt oferite doar in zona unde s-a nascut sau a crescut sau s a mutat, nu toata lumea s-a nascut in Bucuresti, In Timisoara sau in zonele unde se lucreaza doar la costum si cravata.

ADS Publicitate

Acest mesaj il distribui tuturor celor ce detin pagini de genul asta si pun mereu aceias intrebare. Mereu ii criticati si judecati pe altii si inventati povesti si drame pentru propria voastra popularitate si interes.
De sunteti mai buni, fata de cei ce-i judecati, de ce nu faceti o Romanie mai buna? De ce nu candidati si nu luptati voi cu legea-n brate si cu iubire fata de popor? O Romanie mai buna? De ce nu candidezi? nu te accepta nimeni… nu te voteaza nimeni… chiar daca ai studii, abilitati , si cunostiinte …. ptr ca nu esti al lor… romanii nu stiu ce e aia democratie… romanii nu stiu ce drepturi au…

Un om cu credinta si cu vointa poate muta muntii din loc…
Sa urci direct in varful scarii nu vei reusi.Trebui sa urci treapta cu treapta, sa arati oamenilor din jur schimbarea si posibilitatile…sa castigi increderea in oameni prin propriileti fapte….si tot asa,treapta cu treapta, pana ajungi sus…

Dar oamenii in general cand dau de putere uita de unde pleaca si atunci strica tot ce-au construit….
Cu voia si ajutorul lui Dumnezeu am facut multe lucruri si multe voi mai face, nu am nevoie defaima,putere sau averi ci sa arat omului ca se poate.
Pace si iubire

About Romania

Check Also

E cea mai tare din parcare! Elena conduce un TIR de 40 de tone încărcat cu substanțe periculoase. La doar 26 de ani străbate Europa în lung și în lat.

ADS Publicitate Cea mai sexy şoferiţă de TIR din România trăieşte o minunată poveste de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *