Home / DinRomania / Tanti Maria, are 105 ani: „Tai singură lemne și mă urc pe scaun să iau mămăliga de pe sobă!” Ma trezesc în fiecare dimineață sa dau mâncare animalelor

Tanti Maria, are 105 ani: „Tai singură lemne și mă urc pe scaun să iau mămăliga de pe sobă!” Ma trezesc în fiecare dimineață sa dau mâncare animalelor

ADS Publicitate

Are mai mulţi ani decât o arată numărul de la poarta ei. 107 ani, iar ea locuieşte la numărul 104. Aşa îi place unei bătrâne din judeţul Neamţ să spună.

ADS Publcitate

Şi partea bună e că femeia nic nu pare să simtă vârsta. Se ţine atât de bine că n-are nevoie de niciun ajutor în gospodărie. Iată la ce se pricepe cel mai bine şi care ar putea fi secretul unei vieţi atât de lungi.

ADS Publicitate

Dacă ar putea alege, tanti Anica n-ar mai vrea înainte, ci înapoi. Ar vrea să fie din nou tânără. Şi în putere. Deşi cu asta nu prea are probleme

Se mişcă greu, dar face destulă treabă. Singură taie lemne, hrăneşte găinile şi urcă pe scaun ca să ia mămăliga de pe sobă. Şi n-are niciun pont miraculos pentru cei 107 ani ai ei. A băut numai apă din fântână şi niciodată nu şi-a calculat caloriile la masă. Tanti Anica a făcut mari 7 copii şi are 25 de nepoţi şi strănepoţi. Deşi nu mai are cea mai bună memorie când vine vorba de vârstele lor, i-ar recunoaşte pe toţi dintr-o mie.

Femeia este una dintre cele mai în vârstă persoane din ţară. S-a născut şi a crescut în acelaşi sat, acolo s-a îndrăgostit şi tot acolo şi-a cumpărat locul de veci. Doar aşa, preventiv. Odată, câţiva indivizi au mers să fure din casa bătrânei. O credeau neputincioasă, dar nu le-a ieşit planul. Femeia i-a pus mai întâi pe jar şi abia apoi a fugit la vecini. Când îşi termină toată treaba, tanti Anica se aşază liniştită pe pat şi aşteaptă cu urechile ciulite scârţâitul porţii. Să vină un nepot, un copil, cei care îi aduc bucuriile.

About Romania

Check Also

E cea mai tare din parcare! Elena conduce un TIR de 40 de tone încărcat cu substanțe periculoase. La doar 26 de ani străbate Europa în lung și în lat.

ADS Publicitate Cea mai sexy şoferiţă de TIR din România trăieşte o minunată poveste de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *