Mircea Radu a facut anuntul despre sotia lui, dupa 6 ani de casnicie: „Nici prin gand nu-mi trecerea ca se va ajunge la asta”

Raluca Olaru, sotia lui Mircea Radu, este o prezenta discreta. Prezentorul TV spune ca a cunoscut-o pe vremea cand facea emisiunea ”Din Dragoste” si ca nu a fost vorba despre o iubire ”la prima vedere”.

ADS Publicitate

Raluca Olaru este medic oncolog, iar relatia dintre cei doi este una cu totul deosebita. Sunt casatoriti din 2013 si au impreuna doi copii. Mircea Radu recunoaste ca a fost fascinat, de la bun inceput, de ochii Ralucai.

ADS Publcitate

„Pe vremea cand faceam emisiunea ‘Din Dragoste’ nu aveam timp pentru o relatie. Eram mai tot timpul plecat.

ADS Publicitate

Eram tanar, sanatos, liber si nici prin gand nu-mi trecea sa ma casatoresc. Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut intamplator. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai inchisi ochi pe care i-am vazut.

Are ochii aproape negri. Mi-au placut ochii ei, are un zambet frumos, mi-au placut dintii ei si nu in ultimul rand mi-a placut ca este doctor. Mi-a placut si ca are simtul umorului… ”, a povestit Mircea Radu intr-un interviu televizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ion Surdu, câștigătorul Exatlon 2019, l-a provocat pe Alin Andronic, finalistul sezonului trecut. Ce replici acide i-a aruncat

Profit de 3,6 milioane lei pentru blocurile familiei Halep de la Mamaia! Simona începe să facă bani și din afaceri