Guvernul a aprobat legea in care cormoranii pot fi vânați, Dar vanatoarea de BRACIONIERI CAND INCEPE ?

Dupa niste surse interne aceste pasari pot fi vanate 1 Septembrie si 28 Februarie, aceasta este perioada in care vanatori calificati pot sa vaneze cormorani,

ADS Publicitate

România importă 80.000 de tone de peşte pentru asigurarea cererii din piaţă. Pagubele provocate de cormorani sectorului piscicol se ridică la aproximativ 20.000 de tone de peşte/an, dar toate astea din cauza omului care este foarte daunator, mai pe scurt Omul este Cancerul Pamantului.

ADS Publcitate

Odata cu aceasta lege aprobata au aparut si o multime de comentari bune si rele dar majoritate cu un mare potential de adevar.

ADS Publicitate

Înainte de vremurile astea in care trăim nu existau cormorani? De pelicani de ce nu vb nimeni că mănâncă până la 10kg de pește pe zi????. Dar în fruntea lanțului trofic se afla omul. Am trăit în Călărași pe Mostiștea am văzut la peste si pescari în viața mea la greu și cormorani și pelicani ,lebede dar inca o data va zic că omul e cel mai dăunător . Erau localnici prindea cu talbocul(halău) peste suficient încât să trăiască 2-3zile nu luau mai mult pt că erau conștienți că se va termina odată dacă nu prindeau cu măsură . Erau hrana lor de bază pestele .

Acum ramane sa vedem cine apreciaza asta si cine nu, nimeni nu spune ca nu ar fi deacord cu aceasta lege insa intrebarea este alta

VANATOARE DE BRACONIERI CAND INCEPE ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ceausescu ne-a lasat fara datori, voi ne-ati adus la sapa de cauciuc…

Va rog, am copii, nu ma dati afara!”. Ce i-a spus directorul