Home / DinRomania / Directorul de la Drumuri Brașov, a murit la doar 29 de ani. Ultimul mesaj făcut public de soția lui: ”Tati, te așteptăm acasă!” Un băiețel de 11 luni a rămas orfan

Directorul de la Drumuri Brașov, a murit la doar 29 de ani. Ultimul mesaj făcut public de soția lui: ”Tati, te așteptăm acasă!” Un băiețel de 11 luni a rămas orfan

ADS Publicitate

Horia Stancu, un tânăr în vârstă de doar 29 de ani, care era director la Drumuri Brașov, s-a stins din viață astăzi, la trei săptămâni după ce a suferit un atac cerebral. În urma lui rămân, însă, părinții, o soție îndurerată, dar și un copil de doar 11 luni.

ADS Publcitate

Horia Stancu, director al Drumuri Brașov, avea doar 29 de ani, era căsătorit de aproape doi ani, iar în urmă cu 11 luni, devenise tată. Din păcate, n-a putut să se bucure prea mult de toate împlinirile personale. În urma unui atac cerebral, el a fost transportat de urgență la Sptalul ”Bagdasar Arseni”, din Capitală. Din păcate, însă, după trei săptămâni în care medicii s-au chinuit să-l salveze, el a pierdut lupta.

ADS Publicitate

Raluca, soția lui, i-a fost alături în toată această perioadă, iar în urmă cu două zile a făcut public un mesaj sfâșietor.

ADS Publicitate

”Tot ce ne dorim e ca tati să vină acasă sănătos! Tat, te iubim mai mult decât putem exprima în cuvinte!”, este utimul mesaj pe care soția sa, Raluca, l-a postat în urmă cu două zile.

De asemenea, Mihai-Cătălin Văsii, prefectul Braşovului, spune despre că Horia că este un exemplu de profesionalism și modestie. ”Îmi exprim regretul și marea tristețe pentru trecerea în neființă, la doar 29 de ani, a directorului Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, Horia Stancu. În perioada în care am colaborat, a fost un exemplu de profesionalism, dedicație, tact și modestie.

Plecarea sa dintre noi este o veste teribilă, în fața căreia cuvintele sunt neputincioase. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Fie ca Domnul să vă binecuvânteze și să vă aline durerea în aceste momente de grea încercare!”, a scris acesta pe pagina de Facebook a prefecturii.

Stancu era director al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov din luna august 2019. Înainte de a se alătura echipei DRDP Brașov, tânărul a lucrat la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier.

El a studiat la Universitatea Transilvania din Brașov și era absolventul Colegiului Național Economic “Andrei Bârseanu

About Romania

Check Also

E cea mai tare din parcare! Elena conduce un TIR de 40 de tone încărcat cu substanțe periculoase. La doar 26 de ani străbate Europa în lung și în lat.

ADS Publicitate Cea mai sexy şoferiţă de TIR din România trăieşte o minunată poveste de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *