Home / DinRomania / Daca ai ocazi cumpara un produs bio de la coltul strazii decat otrava din import.

Daca ai ocazi cumpara un produs bio de la coltul strazii decat otrava din import.

ADS Publicitate

Asa vom evolua tara, sii sa ajutam batrinii, Pentru ca hotii din parlament fac pensii de patru ori pt ei, iar batrinii nostri traiesc cu pensii de mizeie. Da. L-as cumpara pe tot daca as fi mai aproape de locatia respectiva. E bine sa fii asistat social nu sa muncesti;… sa stai la umbra…. sa te plimbi… ca doar nu trebuie sa mergi la servici. Mama mea este batrana si bolnava, a muncit la CAP, a baut apa oparita pe camp zeci de ani, a mancat mamaliga cu ceapa si cirese si acum pensia nu-i ajunge sa se intretina. Platim taxe si impozite la stat pentru puturosi. Asta e Romania pe care ni-o dorim?

ADS Publcitate

O batranica, daca nu ma insel sta in zona pietei Obor aproape de parc si vinde usturoi. Am luat de multe ori de la ea mai mult de dragul ei pentru ca și eu am pe mama mea care se chinuie sa munceasca după 30 de ani de munca la CAP are o pensie de 520 lei mai mica decât a asistatilor sociali. Acesti oameni au o demnitate care acum din pacate acum este din ce in ce mai rara.

ADS Publicitate

Poate vad si cei din parlament cum traesc batrinii si doamna ministra ca ne mint ca ne ridicat pensiile. Batrinele din Italia se duc in fiecare Saptamina la coator, iar batrinii nostri stau o ZI intreaga in genunchi sa vinda o legature de usturoi, Rusine Guvernului!

Tu ce ai prefera sa cumperi produse de import pline de chimicale si otravie doar pentru a arata bine si pentru a avea un pret ridicat sau ai cumpara de la un batran care a cules totul din gradina propie fara chimicale ?
iata ce mi-au raspuns mai multe persoane

As cumpara tot si ptr’ca nu mai am nici un batran pe langa mine as lua’o pe mamaita sa nu se mai chinuie.E trist sa ai poate copii si sa nu stie cum iti e traiul.!

Da as cumpar pt ca a muncit are grija gradina ei si la fel mama mea fost harnica si sa dus la cer ***

Da cu siguranțe eu tot depună cumpăr dela piața este mult mai sănătos din gradina dela Bunicuțe 100 la 100 sănătos nu renunțați a cumpăra marfă sănătos.

Da aș cumpara ca este din gradina ei muncit de ea să fie sănătoasă bunicuta .

Trist dar adevarat …

About Romania

Check Also

E cea mai tare din parcare! Elena conduce un TIR de 40 de tone încărcat cu substanțe periculoase. La doar 26 de ani străbate Europa în lung și în lat.

ADS Publicitate Cea mai sexy şoferiţă de TIR din România trăieşte o minunată poveste de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *